VVM

De VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals, zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten.

De leden van de VVM hebben een zeer uiteenlopende achtergrond van ingenieurs, chemici en natuurkundigen tot milieukundigen en van RO’ers, planologen en verkeerskundigen tot juristen, psychologen en communicatiedeskundigen. Zij zijn werkzaam in bedrijfsleven, overheid, wetenschap en maatschappelijke organisaties. Juist die variatie aan disciplines maakt de VVM tot een wervend en inspirerend platform. Meer informatie over het VVM-lidmaatschap vindt u hier.

Als abonnee van MilieuCompleet profiteert u (of een persoon binnen uw organisatie*)  automatisch van alle ledenvoordelen van de VVM. Zo kunt u met korting deelnemen aan de tientallen bijeenkomsten die de VVM jaarlijks organiseert.

Maar dat is lang niet alles. De VVM:

  • biedt de gelegenheid om in circa twintig secties uw vakkennis op te frissen en te debatteren;
  • regelt toegang tot een elektronische ledengids voor rechtstreeks contact met andere professionals van allerlei pluimage;
  • faciliteert het zoeken naar een baan via een actueel overzicht van interessante vacatures.

Kijk voor alle voordelen eens op www.vvm.info

*Het VVM-lidmaatschap via MilieuCompleet is persoonsgebonden. Wanneer u met met meer mensen uit de organisatie gebruik wilt maken van het netwerk en de kortingen van de VVM kunt u voor het gereduceerde tarief van € 80,- (in plaats van € 125,-) p.p./jr. meerdere mensen lid maken.