Ons aanbod

MilieuCompleet is een ‘3-in-1’ abonnement op de drie belangrijkste onafhankelijke milieubladen van Nederland. Als abonnee krijgt u korting op diverse duurzame producten en bent u lid van de VVM. Dat is MilieuCompleet!

De drie uitgevers van de bladen, mauritsgroen.mgmc; DG Communicatie en VVM, werken sinds 1 januari 2018 nauw samen om dit aanbod mogelijk te maken. Een abonnement op MilieuCompleet is voor u manier om op de hoogte te blijven van alles wat speelt op milieugebied.

Voor onze abonnees maakt Milieu Compact tweewekelijks een selectie van het belangrijkste milieunieuws en vatten dit samen. Plus – in hetzelfde pakket – twee magazines met artikelen die elk achtmaal per jaar diepgaand de achtergronden, context en ontwikkelingen belichten. Bovendien krijgt u als abonnee korting op diverse duurzame producten en diensten, niet eenmaal maar jaar in jaar uit. Tevens bent u aangesloten bij de VVM, het inspirerende netwerk van milieuprofessionals, en profiteert u van alle ledenvoordelen.

De prijs bedraagt slechts € 549,00 per jaar (excl. 9% BTW) per jaar. Dit betekent dat u jaarlijks al vele honderden euro’s goedkoper uit bent met dit ‘3-in-1’ abonnement! En dat wordt nog gunstiger wanneer u gebruik maakt van de korting op diensten en producten of van de ledenvoordelen van de VVM.

Waarom kiezen voor MilieuCompleet?

  • Voor onze abonnees maken wij tweewekelijks een selectie van het belangrijkste milieunieuws en vatten dit samen.
  • in hetzelfde pakket ontvangt u artikelen die diepgaand de achtergronden, context en ontwikkelingen belichten.
  • Bovendien bent u direct lid van de VVM, hét netwerk van milieuprofessionals.
  • Tot slot ontvangt u korting op duurzame producten en diensten.

Kies voor MilieuCompleet

Een abonnement op MilieuCompleet is voor u de manier om op de hoogte te blijven van alles wat speelt op milieugebied.