Milieu Compact

Het aanbod van milieunieuws neemt hand over hand toe. Dit is een positief uitvloeisel van zowel de toenemende urgentie om de problemen aan te pakken als de digitalisering van onze samenleving. Milieu Compact bundelt wekelijks de belangrijkste ontwikkelingen. Onze nieuwsbrief is met stip de meest volledige nieuwsvoorziening op milieugebied van ons land. Samen met Tijdschrift MILIEU en MilieuMagazine geeft het 3 in 1 abonnement op Milieu Compleet hiermee een unieke combinatie van inzicht in de actualiteit en verdieping die daarop volgt.

Tijdschrift Milieu

Opinie- en vakblad van de VVM, steekt gericht in op koersaanpassingen in het milieubeleid en wakkert het debat hierover aan.

Milieu Compact

Milieu Compact brengt maar liefst 23x per jaar al het relevante nieuws, op overzichtelijke wijze samengevat in een online magazine.

Milieu Magazine

Milieu Magazine is het vakblad voor iedereen die beroepsmatig met milieu bezig is. Het blad besteedt veel aandacht aan de praktijk.

Kies voor MilieuCompleet

Als abonnee krijgt u korting op diverse duurzame producten en bent u lid van de VVM. De drie uitgevers van de bladen werken sinds 1 januari 2018 nauw samen om dit unieke aanbod mogelijk te maken.

Voor slechts € 549,00 per jaar (excl. 9% BTW)