Webinar Chemische recyclingprojecten in Nederland

  0
  98
  Datum: 27 juni 2023
  Tijd: 11:00 - 12:30

  De markt voor chemische recycling is volop in beweging. Meerdere bedrijven zijn bezig met de ontwikkeling van hun techniek en het operationeel krijgen van capaciteit. Waar staan we als markt en in welke mate lukt het partijen om hun plannen te realiseren – en vervolgens op te schalen? En welke risico’s en kansen zien zij?

  Deze vragen staan centraal tijdens het webinar ‘Chemische recyclingprojecten in Nederland’ op dinsdag 27 juni 2023, georganiseerd door de Versnellingstafel Chemische Recycling van Kunststoffen.

  Tijdens dit webinar presenteren onderzoeks- en adviesbureau Rebel en de Versnellingstafel Chemische Recycling de uitkomsten van hun jaarlijkse inventarisatie van chemische recycling projecten in Nederland. Enkele projecten worden uitgelicht: Afvalfonds Verpakkingen, SABIC en OBBOTEC vertellen hoe zij erin zijn geslaagd om capaciteit (deels) operationeel te krijgen en waar ze tegenaan lopen in de verdere opschaling. Tot slot gaan we met een panel in discussie over de rol die verschillende ketenpartijen kunnen nemen in het wegnemen van de risico’s. De gespreksleiders zijn Sigrid Verweij en Rebel.

  Aanmelden

  Het webinar is online te bezoeken via Microsoft Teams. Aanmelden kan via deze link.