Vaart zetten achter Energie- & Grondstoffenfabriek en Nieuwe Sanitatie

  0
  5

  Fout: datum opnieuw instellen svp

  Winnen wat van waarde is. Dát is het doel van de Energie- en Grondstoffenfabriek en van Nieuwe Sanitatie concepten. Maar hoe groot is de potentie van energie en grondstoffen uit huishoudelijk afvalwater? En wat betekent Circulaire Economie binnen een RWZI of een locaal Sanitatie project op basis van bronscheiding?

  De Energie- en Grondstoffenfabriek is een initiatief van de waterschappen om de transitie te bewerkstelligen binnen de afvalwaterzuivering. Onder deze vlag is hergebruik van energie en grondstoffen uit afvalwater op diverse plaatsen in gang gezet en de successen smaken naar meer. Hoe snel kan het gaan? Welke omstandigheden zorgen voor versnelling dan wel vertraging en wat is daar aan te doen?

  Dit webinar op 17 juni zoemt in op de circulaire stijlen binnen de RWZI’s die echt duurzaam zijn, hoe die meer vaart kunnen krijgen en waar Nieuwe Sanitatie een oplossing is. Ook vindt er een discussie plaats over de randvoorwaarden om tot een circulaire bedrijfsvoering te komen. Lees verder >