Symbiosis symposium

  0
  27
  Datum: 28 september 2023
  Tijd: 11:00 - 18:00

  Een dag die lucht geeft. Waar je uit je bubbel stapt en op een constructieve manier kan reflecteren op je eigen systeem, nieuwe ideeën opdoet hoe je in symbiose met de natuur samenwerkt en de netwerken rond BlueCity ontmoet.

  Symbiosis symposium is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor iedereen die zich bezighoudt met de circulaire economie. Samen met ondernemers, bioniers, ontwerpers, partners, investeerders en onze sprekers leggen we het samenwerken met de natuur onder de loep. We nemen de lange termijn als uitgangspunt en leggen deze naast de lat van ondernemerschap, klimaatrechtvaardigheid en het verbeteren van de gehele biosfeer door juist superlokaal te handelen. Hoe kunnen we inspiratie putten uit de generaties voor- en na ons? Hoe verandert de wereld als we de natuur rechten geven? Hoe veranker je lange termijn denken in je bedrijf? Hoe kunnen we nieuwe manieren van financiering vinden om bedrijven die binnen de planetaire grenzen ondernemen volop kans te geven? Kan geld nieuwe ambachten opzetten? Kortom; hoe kun je als bionier, gevestigde orde, denker, investeerder en doener bijdragen aan de radicale verandering die nodig is?

  In een programma van 11:00 tot 18:00 uur vol keynotes, deepdives, zoom-outs, tours en proefsessies doe je mee en ontdek je nieuwe projecten, spreek je oude bekenden en nieuwe partners en ga je gegarandeerd naar huis met een hoofd vol verse ideeën. Je kunt een Symbiosis ticket boeken met of zonder lunch.

  Lees verder >