Seminar Duurzaam bouwen met staal

  0
  76
  Datum: 2 november 2023
  Tijd: 13:15 - 18:30

  Donderdagmiddag 2 november 2023 organiseert TC1 Duurzaamheid van Bouwen met Staal het kostenloos te bezoeken seminar Duurzaam bouwen met staal. Dit regelmatig georganiseerde seminar heeft dit jaar als onderwerp Circulair ontwerpen in staal.

  Vijf praktijklezingen belichten ontwerpmogelijkheden met digitale technieken, direct hergebruikt staal en ontwerpen voor levensduurverlenging. De sprekers laten verschillende circulaire ontwerpmethodieken zien aan de hand van voorbeeldprojecten. Verder neemt het Rijksvastgoedbedrijf ons mee in het opdrachtgeversperspectief en brengt Tata Steel ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van hun DRI technologie.

  Naast sprekers uit de technische commissie zijn er tal van andere sprekers uit de gehele bouw. Na afloop van elke presentatie is er gelegenheid voor vragen en inhoudelijke discussies. Naast ‘voer voor de geest’ zorgt het seminar voor de inwendige mens met koffie/thee en een borrel aan het eind. Deelname aan het seminar, inclusief catering, is geheel gratis.

  Lees verder >