Nationaal Sustainability Congres 2022

  0
  5
  Datum: 17 november 2022
  Tijd: 09:00 - 17:30
  Locatie: Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch

  Op donderdag 17 november 2022 organiseert CKC Seminars in samenwerking met Sustainalize de 21e editie van het Nationaal Sustainability Congres, met als thema:

  Van marathon naar sprint:de transformatie van duurzaamheidsdoelen naar nieuwe realiteit

  Onze realiteit verandert met de dag. Klimaat gerelateerde natuurrampen, pandemieën en sociale spanningen, globaal en regionaal; een dag zonder disruptieve veranderingen is bijna niet meer weg te denken. De urgentie tot duurzaamheid is groter dan ooit.

  Het wordt tijd dat we onze duurzaamheidsdoelen omzetten naar werkelijkheid. Maar hoe zorgen we ervoor dat we duurzaamheid niet alleen hoog op de agenda’s houden, maar ook de vereiste sprint kunnen trekken naar een nieuwe realiteit? En wat betekent dit voor onszelf, het bedrijfsleven en de overheid? Het is erop of eronder in de race naar een toekomstbestendige wereld. Immers, de tijd om te handelen was gister, niet morgen.

  Het Nationaal Sustainability Congres is het langst bestaande duurzaamheids-congres ter wereld. Een jaarlijks ijkpunt op weg naar een duurzaam Nederland en trefpunt voor managers, beleidsmakers en professionals die het verschil willen maken. Het Nationaal Sustainability Congres kent een rijke historie met vele hoogtepunten.