GreenFleet Event 2020

  0
  12

  Datum: 25 juni 2020

  Wat betekent de opkomst van elektrische auto’s voor leaserijders, wagenparkbeheerders en voor tankstations? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof, HVO, groengas en LNG?

  Op deze en nog veel meer vragen gaat op donderdag 25 juni de tweede editie van GreenFleet. Het evenement wordt georganiseerd door de vakbladen Automobiel Management en TankPro.

  ✔️ Hoe snel gaat de opkomst van elektrisch rijden?
  ✔️ Welke gevolgen brengt dit met zich mee?
  ✔️ Hoe zorgen we voor voldoende (snel)laad- en tankmogelijkheden?
  ✔️ Welke keuzes maken autofabrikanten op dit moment?
  ✔️ Hoe gaat het Nederlands wagenpark eruitzien?
  ✔️ Wat zijn de grootste uitdagingen voor tankstations?

  Kennis tanken & netwerken

  Tijdens GreenFleet Event 2020 krijgt u handvatten die helpen op weg naar een groenere vorm van (auto)mobiliteit. Op de beursvloer vindt u daarnaast volop interessante producten, diensten en oplossingen die laten zien hoe de toekomst eruit gaat zien. Hier kunt u niet alleen kennismaken met de nieuwste trends en innovaties, maar ook in gesprek gaan met de experts. Natuurlijk zijn er ook volop netwerkmogelijkheden ingepland, waarbij u ontspannen met elkaar van gedachten kunt wisselen. Er staat onder meer een netwerklunch en een gezellige afsluitingsborrel op het programma.

  Binnenkort kunt u meer informatie verwachten over het programma en de sprekers.

  HOUD MIJ OP DE HOOGTE

  Organisatie

  De organisatie van GreenFleet Event 2020 is in handen van vakbladen Automobiel Management en TankPro. Het uitgebreide verslag van de eerste editie is hier te vinden.