Dag voor DoenDenkerS

  0
  99
  Datum: 9 juni 2023
  Tijd: 12:30 - 17:00

  Ondernemen gaat vandaag de dag om meer dan financiële waarden alleen. Het gaat om het maken van maatschappelijke impact. Om een balans vinden tussen geven en nemen. Om het volgen van je morele kompas en niet alleen dat van aandeelhouders.

  Maar hoe bepaal je nu de richting van je morele kompas? Volg je de koers van Boskalis of laat je je leiden door onze planeet net als Patagonia? Geef je vooral tegengas als Shell of durf je het ongemak aan te gaan zoals Paul Polman?

  Uiteindelijk gaat het om een balans tussen ondernemen voor je eigen bedrijf, klanten en medewerkers enerzijds, én voor een betere wereld anderzijds. De maatschappij verwacht alleen wel van je dat je stelling neemt. En rekent je keihard af als je niet het goede doet – daar weet Sywert inmiddels alles van.

  Op de Dag voor DoenDenkers (DvDD) zoek je jouw balans. Tussen het goede doen en geld verdienen. Tussen hakken in het zand en gas erop. Tussen doen en denken.

  Duik je mee in de daden van diepdenkers? En in de dromen van dwarsdoeners? Kom ondernemen én geven op de Dag voor DoenDenkers. Lees verder >