Airconditioning zonder broeikasgassen

  0
  11
  Datum: 24 juni 2022
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Online via Zoom

  Online sessie

  Klimaatverandering is de grote uitdaging van onze tijd. Dutch Climate Systems heeft een systeem ontwikkeld dat mondiaal 0,5 graden opwarming kan voorkomen, een revolutionair koelsysteem ontwikkeld -de ICECUBE- dat niet koelt met broeikasgassen, maar met water.

  Klimaatverandering is de grote uitdaging van onze tijd. Dutch Climate Systems heeft een systeem ontwikkeld dat mondiaal 0,5 graden opwarming kan voorkomen. Met het verder opwarmen van de aarde worden er wereldwijd steeds meer airconditioners gebruikt. Dit soort koelsystemen bevatten doorgaans veel schadelijke broeikasgassen en slurpen energie.

  Onderzoek van o.a. het International Energy Agency, US Environmental Protection Agency en het RIVM heeft uitgewezen dat de schadelijke impact van airconditioners op het klimaat alleen maar groter wordt. Zelfs dusdanig dat we een 0,5 graad opwarming kunnen voorkomen als we dit anders gaan doen.

  Na 15 jaar onderzoek en investeren heeft DCS een revolutionair koelsysteem ontwikkeld -de ICECUBE– dat niet koelt met broeikasgassen, maar met water. Daarnaast is het ook nog eens 80% zuiniger is dan bestaande systemen en 100% circulair.