Abonneren

MilieuCompleet is een ‘3-in-1’ abonnement op de drie belangrijkste onafhankelijke milieubladen van Nederland. Als abonnee krijgt u korting op diverse duurzame producten. De uitgevers van de bladen werken sinds 1 januari 2018 nauw samen om dit unieke aanbod mogelijk te maken.

‘3-in-1’ abonnement

  • MilieuMagazine (36 pag. 8x/jr.) is het vakblad voor iedereen die beroepsmatig met milieu bezig is.
  • MileuCompact (24 pag., 23x/jr.) brengt al het relevante nieuws, op overzichtelijke wijze samengevat in een online magazine.
  • Tijdschrift Milieu (46 pag. 6x/jr.) is het opinie- en vakblad van de VVM.

Abonnementskosten
De prijs van een MilieuCompleet abonnement bedraagt € 549,00 per jaar (excl. BTW). Dit betekent dat u jaarlijks al circa 400,- goedkoper uit bent met dit ‘3-in-1’ abonnement!

Website
Als abonnee krijgt u op de website van MilieuCompleet toegang tot de pdf-bestanden van de drie bladen, ook van eerder verschenen edities.

Opzeggen
Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Wilt u uw abonnement opzeggen, dan dient u dit uiterlijk een maand voor de automatische verlengdatum door te geven, bij voorkeur per e-mail (info@milieucompleet.nl).

Ja, ik maak gebruik van de duurzame verdieping plus vele extra voordelen via een abonnement op MilieuCompleet voor slechts
€ 549,- per jaar (excl. BTW).