Abonneren

MilieuCompleet is een ‘3-in-1’ abonnement op de drie belangrijkste onafhankelijke milieubladen van Nederland. Als abonnee krijgt u korting op diverse duurzame producten en bent u lid van de VVM. De drie uitgevers van de bladen werken sinds 1 januari 2018 nauw samen om dit unieke aanbod mogelijk te maken.

‘3-in-1’ abonnement

  • MilieuMagazine (36 pag. 8x/jr.) is het vakblad voor iedereen die beroepsmatig met milieu bezig is.
  • MileuCompact (24 pag., 23x/jr.) brengt maar liefst 23x per jaar al het relevante nieuws, op overzichtelijke wijze samengevat.
  • Tijdschrift Milieu (46 pag. 6x/jr.) is het opinie- en vakblad van de VVM.

Kortingen
Onze abonnees krijgen aantrekkelijke korting op diverse diensten en producten. Kansen te over dus om jaarlijks uw abonnementsbedrag meer dan terug te verdienen. Ga voor het actuele aanbod van de knop ‘Kortingsaanbod’.

Abonnementskosten
De prijs van een MilieuCompleet abonnement bedraagt € 549,00 per jaar (excl. BTW). Dit betekent dat u jaarlijks al circa 400,- goedkoper uit bent met dit ‘3-in-1’ abonnement!

Website
Als abonnee krijgt u op de website van MilieuCompleet toegang tot de pdf-bestanden van de drie bladen, ook van eerder verschenen edities.

Opzeggen
Het abonnement wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en jaarlijks stilzwijgend verlengd. Wilt u uw abonnement opzeggen, dan dient u dit uiterlijk een maand voor de automatische verlengdatum door te geven, bij voorkeur per e-mail (info@milieucompleet.nl).

Ja, ik maak gebruik van de duurzame verdieping plus vele extra voordelen via een abonnement op MilieuCompleet voor slechts
€ 549,- per jaar (excl. BTW).